Öne Çıkan Yayın

Aşk...

Resim
  Aşk sadece barış, mutluluk, paylaşım değildir. Aşk savaşmaktır. Büyük mücadelenin ardından elde edilen aşk değerlidir. Aşkta dönüp gitmek yoktur. Dönüp gitmek çaresizliktir. Güçlü insan zırhını giyer ve aşkın karşısına çıkar. Aşk silahını çektiğinde ya bir hamle yapar ya da teslim olur. Ama dönüp gitmez. Kazanırsa aşk onundur. Kazanamazsa aşkın yasını tutacak kadar cesur ve sadıktır.                                                                                                   - Merve
https://tr.holaquiz.com/sync-quiz/2ixZc
Arkadaşlar merhaba,bana bu linki yakın bir arkadaşım gönderdi.Ben de sizinle paylaşmak istedim.Meşguliyetten bir anlık da olsa uzaklaştırıp yüzünüzü güldüren bir test.Arkadaşınız sizi ne kadar tanıyor?Önce siz kendinizle ilgili testi çözüyorsunuz.Sonra linki arkadaşlarınıza gönderip testi çözmelerini istiyorsunuz.Testin sonuçları skor tablosu halinde çıkıyor.Bakalım hangi arkadasiniz sizi daha çok tanıyor??Ama testin sonuclarina çok takılmayın.Sadece eğlencesine..;))

Yorumlar

  1. Gerçekten çok güzel sözler, bu zamanda eskisi gibi aşklar kalmadı herkes 3 ayda bir aşık olduğunu sanıyor:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu biraz da günümüzdeki insanların sabırsız olmasından ve çabuk bıkmasından kaynaklı şeyler.Tahammül yok.Alttan alma yok.Her iki taraf da kendinden ve egosundan taviz vermiyor.Birsey olduğu zaman hemen özgürlüklerini kısıtlandığını düşünerek o kisiyi kendilerine bir tehdit gibi görmeye başlıyorlar ve bu da aşk kavramı üzerine düşünememelerine sebep oluyor.Çünkü arkalarından atlı geliyor.Vakitleri yok.Aşkın da çok umrundaydı.Çok da tın .Aşk her zaman az olsun benim olsun diye düşünür.Asildir ve herkes ona ulaşamaz.Ona sadece asil insanlar ulaşabilir.Asil bir insana ulaşmak dileğiyle... :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Aşk...

Oscar Tahminleri 🎬

Şarkı Çevirisi - Kırılmış Peri Masalı